Imaginea conteaza

Imaginea conteaza

Imaginea conteaza

Auzim des intrebarea daca conteaza imaginea sau nu? Unii spun ca da, altii ca nu. Sau il face haina pe om? Poate ca da, poate ca nu. Este cert ca in domeniul HoReCa imaginea este esentiala.

Aproape ca nu exista domeniu care sa nu aiba nevoie sa imbrace oamenii, angajatii intr-un echipament, intr-o costumatie sugestiva, reprezentativa. Acele business-uri au mai mult succes pentru ca proiecteaza o imagine profesionista.

Imaginati-va sa mergeti intr-un hotel de 5 stele, intr-o astfel de locatie uniforma personalului este o cerinta obligatorie care trebuie sa intruneasca anumite standarde. Uniformele trebuie sa fie personalizate, aproape facute pe comanda. In fabrici, in medii industriale uniforma are mai mult valente de protectie decat estetice, plus ca sunt standarde de protectie care e nevoie sa fie indeplinite.vDe exemplu materialele trebuie sa fie ignifuge sau sa fie prevazute cu benzi reflectorizante.

Folosirea materialelor de calitate este obligatorie pentru a avea o uniforma care sa fie conforma cu standardele mentionate, dar si pentru a avea rezistenta in timp.

Sursa: ianni.ro

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *