Transport și retur produse

Transport și retur produse

Oferim o modalitate de livrare:

  • rapidă: 24/48 de ore prin curier pentru România (Costul este de 25 RON);

Mențiuni:

  • produsele care se află pe stoc vor fi livrate în 1-2 zile de la finalizarea comenzii;
  • în cazul în care mărimea sau culoarea produsului nu se află pe stoc vă vom contacta în cel mai scurt timp pentru confirmarea termenului de livrare.

Politica de retur produse

Pentru persoanele fizice  returul produselor poate fi solicitat în următoarele situații:

În cazul lipsei conformității;

Un produs este considerat a fi în conformitate cu contractul de vânzare-cumpărare dacă:
• corespunde descrierii făcute de vânzător pentru produsul respectiv;
• corespunde destinației pe care cumpărătorul a avut-o în vedere la momentul achiziționării produsului, fapt pe care consumatorul l-a adus la cunoștința vânzătorului și pe care acesta din urma l-a acceptat la încheierea contractului de vânzare-cumpărare;
• corespunde scopurilor pentru care același tip de produs este utilizat în mod normal;
• prin raportare la declarațiile și descrierile privind caracteristicile produsului, în special prin publicitate sau prin înscriere pe eticheta produsului, acesta se înscrie în parametrii de calitate și performanță normală și corespunde unor așteptări rezonabile din partea consumatorului.

Persoanele juridice au drept de retur doar dacă produsul prezinta deteriorari din cauza transportului sau este defect în momentul primirii produsului și nu ultelior. În cazul sesizați aceste nereguli va rugăm să ne contactați telefonic la numarul 0733 967 099

Produsele se returnează în termen de 14 zile.

EUROCOM INVEST S.R.L. declară că produsul livrat corespunde declarației de conformitate a acestuia și răspunde pentru orice lipsă a conformității existentă la momentul livrării produselor, în conformitate cu prevederile Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului și Legii nr. 449/2003 privind vânzarea produselor.
Reclamațiile vor fi aduse la cunoștința EUROCOM INVEST S.R.L. în scris la adresa de e-mail contact@eurocomgroup.ro, în termen de 24 de ore de la recepționarea produselor.
Dacă se constată ca produsul nu este în conformitate cu specificațiile din oferta de vânzare, se poate solicita returnarea acestuia pentru înlocuire sau reparare sau, dacă acestea nu sunt posibile sau procesul ar dura prea mult, se poate dispune rambursarea integrală a contravalorii produsului. Aveți posibilitatea să solicitați înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare sau mai mică, caz în care se va proceda la plata diferenței, respectiv veți primi o rambursare parțiala până la valoarea produsului înlocuitor.

Persoanele juridice au drept de retur doar dacă produsul prezinta deteriorari din cauza transportului sau este defect în momentul primirii produsului și nu ultelior. În cazul sesizați aceste nereguli va rugăm să ne contactați telefonic la numarul 0733 967 099

Costurile de retur sunt suportate de către client, iar transportul pentru primul schimb este achitat de către vânzător.

Ca un produs să poată fi schimbat sau returnat trebuie sa aibă ambalajul original și eticheta intacte.

Formular furnizare cont bancar, pentru restituiri si plati retururi

    Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.

    Inscrie-te la newsletter si primesti 5% reducere la prima comanda!