8 calitati necesare fiecarui brutar!

8 calitati necesare fiecarui brutar!

8 calitati necesare fiecarui brutar!

A deveni un brutar de succes necesita cunostinte si practica. Iata cateva aspecte importante pe care ar trebui sa le aiba fiecare brutar:

Organizare
O bucatarie de brutarie trebuie sa fie una organizata, a explicat The Career Balance. Fiecare ingredient si un vas ar trebui sa aiba un loc astfel incat sa fie usor de gasit cand este necesar. In plus, brutarii trebuie sa pregateasca toate ingredientele inainte de a incepe o reteta, astfel incat nu exista blocaje care sa incetineasca procesul.

Comunicare
Brutarii lucreaza in medii rapide cu alti profesionisti care lucreaza alaturi de ei. Ei trebuie sa fie capabili sa comunice ceea ce au nevoie.

Atentie la detalii
Coacerea este o stiinta care se bazeaza pe masuratori si conditii precise. Ingredientele trebuie cantarite si masurate corespunzator. Brutarii trebuie sa aiba un ochi ferm pentru detalii.

Expunerea la presiune
Din cauza mediului de lucru rapid, lucrurile se pot incinge rapid in bucatarie si nu numai pentru ca cuptorul este pornit pana la 500 de grade. Brutarii trebuie sa ramana calmi sub presiune, fara a lasa stresul unei zile aglomerate sa le distraga atentia de la munca.

Curiozitate si creativitate
Un brutar bun poate crea in mod constant produse extrem de adorate, dar un brutar fantastic poate crea surprize noi. Probabil ca nu veti inventa un produs fabulos din prima incercare.

Rabdare si dedicatie
Cativa dintre cei mai importanti pasi dintr-o reteta sunt, de asemenea, unele dintre cele mai consumatoare de timp. Rabdarea si dedicarea pe termen lung sunt importante. Este nevoie de practica, de experienta si de o educatie buna. Marii brutari sunt facuti ca o mare paine – cu timpul.

Sursa: https://www.escoffier.edu/blog/baking-pastry/every-baker-should-have-these-8-skills/

Share this post

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *